14.11.10

rindu~:(

ok!
aku rindu sgt nk on9,update blo0g,komen2,jwb soklan kat fs!
awwww!!!
kwn2,tunggu ak k,ari rabu ak on9 puas2!
broadband ak porbs!
x leh nk connect~
kne sekat!
wuuuuuuuu~!
abis ak x leh on9!
da 3ari kot ak diam2 kat bilik~
iskkk
rindu jep nk tgk wall ak,wall SI DIA,wall kwn2 yg len!
iskkkk
korg rindu ak x??
cm x jep~:(
k2.
t ak update pasal ari spesel ak k!
promise!!
:)
cume lmbt or cepat jep~
korg tunggu k!
heee
syg korg byk333!:)

p/s:bru 2/3 ari x on9!ahha

4 comments:

Aen said...

jaja. rindu jugak kamu. ehehehe.. :D

jaja said...

aen!!!sory au beberape ari ni x conteng2 kat wall u!:)

Anonymous said...

hello, baru 2 hari tak fb dah macam ni... dulu janji masuk belajar tak main dah facebook dan lain-lain...macam mana ni????/ingatlah pada janji anda kat your mummy ok

tira azhar said...

oh. aku dah deactivate fesbuk. takpe. blog aku bakal diupdate macam aku update stats kat fesbuk. haha :P