4.12.10

jusco.matrix dan kawan2ku!:)

okie!
sumpah da lme x update kan??

hee~
im so sorry!

i dun have enough time(on other hand,MALAS) 2 update my blog!
n333,my mid sem is around the corner!
next week kot!

ade comp 1!T________________T
okie2.yg ats2 ni just random talk..
nothing 2 do wif my topic!
wahahaha
act,i want 2 share with u 1 story..
ceritanyee bermula begini....
*ringtone ph ak berbunyik*,n aku pwn tgk laaa ph ak..
skali tgk,EH22!!SOPHIE laaa!!
ngn xcitednyee ak pwn angkat laa ph!*padahal tgh bru bgn tdo 2!:P*
"soooopppphhhiiiieeee~~~",nada gedik seperti slalu!
"haja,ko kat ne?aku nak dtg uia ni~"sophie pwn ckp ngn SANGAT COMEL!
ak ngan nada kecewa nyee~
"alaaaaaa,aku kat semban...ko dtg laa cni!nk jumpe ko~"
tetbe die pwn pegi laaa tanya PAKWE DIE YG SPORTING!
tetbe jep sophie ckp,
"ok haja!aku dtg semban!"
wow!
aku rase cm mimpi gler!!
cm,eh2,betol ke ak da bgn tdo ni~?
den setelah aku agak berjanggut laa jgk tunggu mereka berdua dtg,siap x ikot mak aku p kenduri kawin au!
semata2 sbb aku takot dorg datang ak xde kat umah..
tp 2 baru aku...
blm kawan aku lg sorg,qurrot..
wahaha.die tunggu aku jep da lame.
ni die kene tunggu lak mereka berdua.
so die DOUBLE LAMA menunggu~*blh ke?:p*
k2.sambung2!*ni laa kelemahan ak,melalut lebih!T___T*
den da dpt jumpe dorg kat petronas,aku pwn drive laa amik qurrot,n kiteorg pwn pegi laaa jusco!
weee~
aku mule2 nak suruh pakwe die 2 blanje kenny,tp disebabkn ak BAIK,aku pown suh die blnje pizza JEP!!:p
owh ye,bygkn aku makan tgh hari kul 4 ptg!
n aku x breakfast~
kecian kan????

n33,disebabkn aku tao korg akn kecian kat aku,aku telah mengambil keputusan utk memakan 4keping pizza!T_____________________T
aku x tao knape ngn perut aku!
aku bace doa makan au!!!*kalo x silap*
best gler dpt jumpe mereka ber3!!!
si alip*pakwe sporting itu*,telah membuatkn aku memakan byk pizza!*boo die!!wahahaha
aku x tao npe aku pandang muke die aku jd lapa!
ciss!
mmg xleh jumpe slalu!kalo x ade lak seorg lebah crk seorg madu bru!:P

k2,nak djadikan cerita,aku pown tetbe rase cam nak pegi matrix pilah!
aku x tao nape,maybe sebab bufday my superduper bestie,naniey,arini!!*t2 la aku cte pasal naniey ni*
so,kiteorg pwn pecut laa ke pilah kul5.30 ptg!!
padahal mak aku da sound awal2 da before kuar umah,
"balik before kul 6!!"
adelah 3/4 kali mak aku ulang!
tp disebabkn kerinduan aku kat mereka2 di pilah 2,aku tekad p pilah au!!
*muke bangge*
bile nak dtg pilah 2,aku kol laa naniey,ckp aku nak datang..
tp tetbe jep sophie ckp die baru nak wat surprise..
so aku yg mmg mempunyai otak mengenekan org ni pwn kol laa naniey balik..
"naniey,aku x dapat dtg laaa,bapak aku dapat tao aku p pilah,so die suh patah balik..sory weyh..alaaa~nk jumpe ko~"
sore time 2 cm frust gler laa kan!
naniey pwn ngan nada yg mmg aku tao sedih+frust gler pwn ckp,
"xpelaa aja,len kali laa kite jumpe..bler ade rezeki"
pastu aku pwn ckp before letak ph.
"ok,ko p laa makan2 ke ap dulu k.sory sgt222".
niat aku biar dorg makan,den aku sampai x yah nk suh dorg turun2 lg!
aahahahaha

den  bile da smpi kat matrix 2,tgk2 nani mmg tgh mkn2 ngn kawan aku lg sorg,ayu!
heee~
aku pwn teros laaa berlari2 ke die n melompat2 sambil pelok die!
habis aku kena pukul,cubit ngan naniey!
whahahaa

tp yg terharunyee,naniey tros nanges bler die nampak aku!
syg kan die kat aku??
i know,i know~*muke bngge*
den aku pwn spent laa mase aku ngan dorg!
seyes rase nak pegi lagi laa matrix pilah!
kebetulan td,ex-laki aku,pwn ade kat matrix pilah 2!!
tp x sempat nak jumpe die...
T____T
tp xpe,dpt jumpe bdk2 ni pwn da more than enough!
aku rindu sgt dorg!

td mmg best!!
n aku makan lagi skali kat pilah 2!!*main point ni!!!wahahahaah*

aku x de laa sempat sgt nak bergosip ngan naniey,tp BANYAK JEP gosip!
wahahahahaa
paham x ayat aku 2????
x paham,abaikn!:)
okie laaa,banyak kan aku membebel???
act,aku nak letak pic2 kiteorg td,tp malas laa~~
next time k?
sbb td kat matrix aku nyee bateri kong,so pic2 kt matrix ade kat qurrot.
aku x amik lagi dr die..
so t bler aku da dapat aku akn update k!
:)




p/s:aku da try sehabis boleh 4 mengcompress*bm aku mmg trok* kan entry kali ni!sory,MASIH PANJANG!:(

4 comments:

a.i.N.a.t.u.L said...

nak itot gak.. ;((((

Anonymous said...

jeles!! ):

Nur Syuhada said...

memang panjang gilos.

Nur Syuhada said...

memang panjang gilos.