19.1.11

EMPTINESS

pernah tak korang rase idup korang kosong sgt 
walaupun korang hepy,korang gelak,korang mkn,korang gossip..
tp deep in ur heart,EMPTY.rase LOST.
pernah x?

pernah jgk x korang rase jauh dgn org yang tersangat dekat ngn korang..
korang slalu contact die..korang slalu meseg die..
tp korang sedar..makin hari,korang makin jauh dgn org 2...
and korang x tao nak wat ape..
korang xtao nk rapat ngan orang 2 balik cmne..
pernah x???

pernah jgk x korang rase takot...
takot korg kne tnggl oleh org yg sgt korang syg..
yg korang x pernah syg org cm korang syg die..
yg korang x tao nk wat ap kalo org 2 tngglkn korang...
pernah x???

n pernah x korang rase korang nk benci sumone..
nk lupekan sumone..nk stop piker pasal sumone...
tp korang x dpt...korang x blh...korang X AKAN..
n korang x de idea macam mane!
pernah x???

kalo pernah..aku pown da rase cm korang..
kalo x pernah..korang mintaklahh korang xkan rase cmni...
sbb bler rase cmni..korang x tao what the best desicion..
n korang mmg blh wat keje bodo!trust me!
people can commit suicide because of this matter! 
but 1 thing 4 sure..i will try my best from not doing something fool...
INSYAALLAH,ill NEVER done something stupid..
especially when im the one that advise my friends form not doing this kind of thing..

i mish u!:( give me my bee back!cpt2 au!:)

okie.enough with emo2 ni smue.
da lame aku x update blog kan???ade laa dekat sebulan!hee~
tp aku mmg da bese pwn x update lme2~smpi 11bln pwn perna!:P
blog is not one of my obsession.so,aku mmg slalu menganaktirikan blog ni!
kepade yg nk aku update 2*wlupun ckit jep*,ni aku da update!haaa,bce puas2!
latest ni pown aku update bnde bodo jep kn?whahaha.aku mmg xde mud nk berblog skunk ni~:(
a lot of things happen and aku pwn cam sgt bz lately!da bpe lame aku x blk umah..rindu kot!hurmm.
k lah.sampai dcni sje..hope2 aku rajin nk update blog..=_='
tp ni pwn aku update sbb tgh bosan sorg2 dlm bilik~T____T.
roommate aku p beli tiket.bgn2 tgk da kne tnggl!wuuuuuuuuu~ 
korang tgk post ni pwn berkaler2.hahaha.nampak sgt aku bosan kan??:P

p/s:en.lebah n saye ok sje.cume ade certain things happen.jgn sala sangke!:)

9 comments:

Aen said...

rindu. nak balik boyfie sy jugak . :'(

jaja said...

:((
relax2~
ain pwn rse jgk ek???

jaja said...

:((
relax2~
ain pwn rse jgk ek???

Aen said...

ye larh. rase neyh. :'(

tira azhar said...

dan jangan sebab en lebah anda, call saya tidak diangkat ya?

sebab aku meng-follow blog picisan kau, jadi aku nak jawab jugak, walaupun kau tau! hahaha.

PERNAH, PERNAH, dan PERNAH! aku pernah rasa apa yang kau rasa. aku tau sangat. sebab sampai sekarang aku rasa macam tu. rasa yang dia sorang je boleh buat kita betul-betul better.

dan aku tau dia sangat guilty kalau dia tau dia dah letak aku dalam state yang macam ni.

i love him and i don't want that. so i'll stop moaning and thinking about the past. haja, jom kita jadi SUPERWOMAN. :)

tira azhar said...

hehe. kau tau, aku rasa macam nak buat entry je dalam ruang komen kau! ;DDD

jaja said...

hhaahhahaahaa.ntuh ko!
p copy paste kat entry ko lah~
whahahaha

jaja said...

aen.maknenyeee aen pernah rase laaa smue2 ni kan???
T__________________T

Asyraf said...

pasal nie rpenye~~~~~