7.3.11

CONTEST : JOM COVER MULUT!


salam semua!!

seeeeeeee!!!
sbbkan bosan yang teramat,makin banyak aku update au!!

n xpernah2 masuk mane2 contest pown tetiba gedik2 nak join!
wahahaha.
tp ni pown sbb my syg,ain tag aku..
selalu orang tag,aku x buat pape pown.
tp sbbkn ain ni special kan*ain,bangga cikit!!*,aku decide laa nak join~
nak tao lebih lanjut pasal contest ni???
heee~
selepas penat2 aku godek2 pic aku yg 2000++++ 2,aku jumpa laa 1 pic ni.
aku tao buruk!
so x yah kutuk2.
tp da 2 jep gambar tutup mulut yang aku ade,aku letak jep laaa k?
=P

wahahahahaa.sumpah buruk pic ni~
n bila x nampak mulut,muka aku mmg pelik~
naseb bek contest ni x suruh tutup mata!
lagilaaa buruk t~
wahahahaha
=P
okie kawan,contest ni suh tag 2org!
tapppiiii,saya sayang semua rakan blog saya!!
so,saya tag SEMUA!
=')
join laaa sekali!
heee~
okie.2 jep!
lastly,sayang korang semua!=)

4 comments:

Fathin Ain Aziz said...

uwahhhhhhhhhh i special eh syg? hekhek tenkiuu tenkiuuu muahhhhhh :*

Halusinasi said...

tu dia, dia tag semua pembacanya!
thanks dear^^

semoga berjaya dear...salam singgah dr penganjur contest^^

jaja said...

ain,of coz u special!!!u kan lesbo i~~~=P
halusinasi,thnx singgah!!!!=)

pu3 said...

xdo kejo nak join
klo eden monang, eden dapot apo?
ngeh3