6.3.11

HE loves me!

baru beberapa minit tadi,aku tengah rase sakit sangat!
sakit sangat sebab Allah amik 1orang yang aku sgt3 sayang..
but then,aku realise..
walaupun DIA amik 1org budak 2..tp DIA bg aku berpuluh2 org untuk support aku..
DIA bagi kawan yang sangat baik untuk support aku.
DIA bagi aku family yang sangat concern and give me strength..
and most important,DIA bg aku share sakit yg aku rase ni dgn ramai org!
walaupun aku ilang die,tp Allah bg aku RAMAI org yg sayang kat aku..
yg xjemu ade kat sebelah aku n tolong aku...
kalo ikotkan,banyak lagi dugaan yang DIA bagi kat aku,tp sebenarnye,tanpa aku sedar,Allah xbiarkan aku sorang2..
DIA akan selalu bagi aku kekuatan...
walaupun DIA beri aku dugaan yang aku x terpikir aku mampu nak hadapi..
tapi akan ade something happen yang akan buat aku mampu nak hadapi semua 2!!
im so grateful!
lagi2,HE give such a good parents to me!!!!
yang sentiasa ada 4 aku!!
yang korbankan everything 4 their children!!!
i just cant describe what is my feelings to have this 2person besides me!!
thank you so much  Ya Allah!!
=')

walaupun banyak dosa yang aku dah lakukan
but,i know HE still loves me..
xpernah xada kat sisi aku!!!
ok.aku rase aku nak nangis sgt2 skunk ni...
='(


so kawan2,kalo anda sedang dalam kesusahan,ingatlah,DIA sentiasa ada disisi kita!!=')
setiap apa yang berlaku,PASTI ada hikmah!!
lastly,IM PROUD TO BE A MUSLIM!!

P/S:THIS IS ANOTHER SIDE OF ME YG SGT JARANG MENJELMA....

9 comments:

asyraf said...

mmng side ko yg sgt jarang kluar....

tira azhar said...

rare in the public. :)

tira azhar said...

rare in the public. :)

[Dr Nu@r] said...

like! i will be by your side. huuu~

jaja said...

acap,wahahaha.pelik kn??=P
tira,yup2!!!tao xpe~kat blog ni jep laaa mcm2 side aku da kuar~whaahhaa
dr nuar?wahaha.thnx!!!=')

fatimah @ umiey said...

i alwys be with u...huhu
ko wat ak rse cm nk nanges je..huhu :')

jaja said...

yeayyyy~~
thnx fatty~~~
=')
jgnlaaa nanges~t aku join kang~~='(

zuhaida said...

ja , ko ade aku kan .
ko kuat kan :)

jaja said...

sbb ko ade laa aku kuat~~
zu,ko kne kuat jgk au!!!!=')