1.3.11

ZAMAN SEKOLAH SAYA!


ASSALAMUALAIKUM semua rakan2 blogger saya!
.
saya hendak bagitahu anda semua yang saya ini sangat skema!
lagi-lagi ketika saya masih bersekolah!
saya boleh menjadi tokoh pelajar kepada anda-anda semua!
sape percaya??
tak percaya??
ok.
scroll bawah!=P



saya suka baca buku!
hari-hari saya akan baca buku!
lagi-lagi buku ilmiah!
kalau saya dah mula baca buku,saya TIDAK AKAN TERPENGARUH dengan benda lain lagi dah!
kalau orang  AJAK BERBUAL dengan saya pon saya X NAK!
saya akan baca sampai tak tidur dan lupa balas komen di facebook!
sapa percaya???
*muka suci*

seperti gambar di atas,saya merupakan seorang pelajar yang sangat berdisiplin!
saya juga TIDAK pernah melanggar peraturan yang disediakan oleh pihak sekolah!
saya SANGAT BENCI orang yang melanggar peraturan sekolah!
kalau saya nampak orang melanggar peraturan,saya PASTI akan melaporkan ke cikgu disiplin SECEPAT MUNGKIN!
*muke lagi baik*

saya selalu datang awal ke kelas!
setiap hari saya akan bangun pukul 4PAGI untuk bersiap!
selalunya sayalah orang PERTAMA yang keluar dari asrama saya untuk ke sekolah!:)
saya juga merupakan orang yang PERTAMA pergi ke surau untuk sembahyang subuh!
selalunya,apabila saya datang ke kelas saya,kelas akan kosong macam gambar atas ini!
kamu percaya???
hehehee

sewaktu saya di sekolah,kawan baik saya terdiri daripada PENGAWAS-PENGAWAS SEKOLAH.
mereka SANGAT SAYANG saya dan MENYENANGI sikap saya!
saya juga DIGEMARI oleh badar-badar atau dalam kata lain ahli BADAN DAKWAH DAN ROHANI di sekolah saya!
mereka SUKA berkawan dengan saya dan selalu MENARIK PERHATIAN saya supaya saya BERCAKAP tentang mereka!=')
walaupun ramai lagi orang yang macam saya,tetapi,MEREKA TETAP NAK DEKAT SAYA!

saya juga TIDAK SUKA tidur!
lagi-lagi sewaktu di dalam KELAS!
semasa di sekolah,saya AMAT DIKENALI sebagai pelajar yang TIDAK PERNAH TIDUR DALAM KELAS.
saya akan meberikan 100% PERHATIAN terhadap apa yang cikgu saya sedang ajar!
saya tidak akan membuat kerja-kerja lain selain mendengar keterangan cikgu tersebut!
cikgu-cikgu yang mengajar saya akan senang ingat saya kerana PERHATIAN yang saya berikan!
=)




anda berminat untuk tahu lagi tentang saya??
kalau saya ada mood,saya akan update lagi!
tapi kalau awak SAYANG dan KENAL saya,awak MESTI PERCAYA apa yang saya tulis kat atas ni!
haahahhaahaahahaha


p/s:entry ni mmg merepek!=').maaf!saya tgh bohsannnggg!=P

19 comments:

Syimir said...

hahaa..hajar oi..macam bertentangan jek semua..hahaa

jaja said...

whahahahaa.apelak!!!
SEMUA BETOL AU!!!!
jgnlaaa jeles cimir~~~
whahahaaa

asyraf said...

saya SAAAAAAAAAAAAANGAAAAT PECAYA haja oii.....-_____-

jaja said...

wahahahahaha.syg acap!!!!!!
yeayyy~~~~
acp caye!!!
*bongok,cayelah betol2!T___T
aahahahaa

asyraf said...

hahahahahahah
tq2....:DD

jaja said...

acp,cpt caye betol333331!!!!!!
whahahahahaha
T____________________T

asyraf said...

hahahahah
okok,,,,
AKU PECAYA....

jaja said...

acap!!!no caps lock!!!!
wahahahahaa

asyraf said...

aku dah try x caps lock dh,, tp still same......
tgk ea,, AKU PECAYA....
hah,,, -______-

jaja said...

acp siot glerrr!!!whahahahahaa
FINEEEE!!!!!:((

asyraf said...

hehe~~:DD

jaja said...

acap kejam!!!!eeeeeee

asyraf said...

biasa r aku kejam~~~:DD

jaja said...

tunggu~
t aku kejam ngn ko bru ko tao`=P

asyraf said...

kejam r ko.....
ko dh bwat bnda yg sgt kejam smpai yg laen x rasekejam dah....-_____-
T.T

jaja said...

wahahahahaha.sengal laaa ko acap`
benda baik ptt dkongsi okie!=P

asyraf said...

..............
kejam ngan bnda baek ada kaitan ke??-___-''

asyraf said...

..............
kejam ngan bnda baek ada kaitan ke??-___-''

jaja said...

wahahahaha.xde~~
T______________________T