27.4.11

move on!




Move on. 
It's just a chapter in the past. 
But, don't close the book. 
Just turn the page.=')

life aku kalo macam buku bio,maybe senang aku nak buat macam ayat atas ni...
even aku baca 10 kali pon page yang sama,aku susah nak ingat ape yang aku baca..
even da ingat pown,aku boleh lupa balik dgn sangat cepat!
tp malangnya..
life aku ibarat NOVEL yg BEST!
kenapa best??
sebab bila novel 2 best,even kita da abis baca pown kita akan ingat jalan cerita die satu per satu!
betol x??
macam tu laa yang aku rase skunk ni...
i want to move on!
i turn the page but my mind had remembered all the previous plot!
so macam mana nak lupa????
even novel yg aku suka baca time darjah 5,sampai sekarang aku still boleh ingat cerita 2!
walaupun da bape lama aku x baca buku 2~
inikan pulak my life!!!
my SWEETEST moments!
kalo korang baca novel,benda yang paling korang akan ingat mesti bahagian yg best2 kan???
susah nak lupa kan????
so same goes here!
ade kawan aku cakap,"kita bako jep haja page 2!"
hahaha.
masalahnya,kalo aku bakar sekali pon,i still remember everything!
hurmm...
penin~
='(
any idea how to move on????
hhaaha.
okie kawan.sory da lama x update!=)

12 comments:

zuhaida said...

move on syg :) kau boleh .

jaja said...

ajarlah~='(

pu3 said...

life has told you to move on but YOU HAVE REFUSED TO DO SO
thats why u r still trapped within the past memories because YOU CHOSE NOT TO MOVE ON
u hv closed your heart completely
u do not wanna give chances to other boys out there who really wants you because you are scared that the same thing will happen again
am i right?

tira azhar said...

well said by Pu3! :)

sound.of.my.heart. said...
This comment has been removed by the author.
sound.of.my.heart. said...

couldn't agree more on Pu3 :)
tapi, betul lah. susah sangat nak lari.
tapi kalau kita betul betul cuba, dengan sepenuh hati dan usaha, sure ALLAH akan tolong kita, sepadan dengan usaha kita.
pokonya, dengan sepenuh hati,

naddhy92 said...

jaja msti buleh!..jaja kuat, kn..:)

Aisya J said...

Jaja boleh jaja boleh! :D Kena kuat! :DD

Syimir said...

hajaaaaarrr!!!

Fathin Ain Aziz said...

syg pleaseee, u can dear :) jaja yg aku kenal before nie seorang yg kuat, always happy, bukan yg sedih2 macam nie :( dulu time aku rasa benda yg sama macam nie, sape yg selalu bg aku semangat, support aku dr blakang, and always happy kann aku? and last2 aku pun dah boleh trime slow2 :) u can dearr :) everything which happen has their own reasons. tak mo sedih2 k syg? kau still ade kitorang, kawan2 yg boleh happykan kau :) aku tau susah, tapi try k :)

alif ibnu daud said...

hajar2...!

jaja said...

pu3,thnx sgt33 4 ur advise!!!

tira,ermmm~='(

tipah,aku try!sgt333 try~tah bler leh jd kenyataan!hahahaha

nadz,aisya,jaja try k!!!!=')

ain,ko tao kan aku mcm mne~aku x tao lah~hurmmm..

alip,cimir,ape??????