8.4.11

penatlah belajar!

hye kawan2!
salam~
agak lama aku x update blog kan????='(
SERIOUSLY SAYA BUSY!=P

korang penat tak belajar???
aku penatlah belajar~malas sangat nak belajar!
rasa macam nak kawin jep!!!hahaha
best kan kawin?
heeee~
*mood gatal*


tp kalo tak ade education,macam mane nak dapat keja yang elok2 kan???
kalo xde keja yang elok macam mane nak support family..betol tak??
macam mana nak bagi anak2 aku makan,education,baju dan macam2 lagi~??
nowadays,LOVE only cant brings happiness!!
we NEED MONEY!hahaha
jangan cakap aku mata duitan tau!!
cuba pikir,macam mana nak hidup kalo tak ade duit???
macam mana nak bahagia kalo nak makan pon kena catu???
sekarang ni everything pon guna duit!
kadang2 nak masuk tandas pon kita perlukan 30sen tao!

jadi aku perlu menjadi seorang yang berkerjaya so that i can be happy in future!!
adehh~@_____@
statement ini buat aku stress!T___T
hahhaa
so,nak tak nak,aku kena laaa tahan nafsu kawin aku ni!*ceyh~cakap macam aku ade calon!=P*
owh ye,aku aritu ade terbaca status kawan aku kat facebook,die cakap:


"Money can’t buy happiness but somehow, it’s more comfortable to 
cry in a BMW than on a bicycle…"

so,sapa yang setuju angkat tangan macam sayewwww~~*gaya usop*
hahahaa
okie.sampai sini jep~saje jep update pendek~=)
daaa~doa aku selalu update k!


rindu korang semua sangat2!=')

2 comments:

a.i.N.a.t.u.L said...

sayang..kamu penat study n mau kawin?? Aku sangat penat dengan idop sekarang ni that aku xmau grow up..nak jadi budak tadika balik~~..dapat patah balik ke sekolah menengah pon jadi la~~.ke form5 yang nightmare aku tu pon aku xkesah ..ngeh2..aku tarik balik ble aku cakap xsabar mau abes sekolah ...lala~~

It's okey honey ye..study klu xsusah bukan jihad namenye ..;))

jaja said...

aku pwn sme mcm ko!!!nak blk selandar balik!!mish korang sgt33!!='(