21.7.11

things i wanna do if i meet my mr.right!


seperti yang kita semua tahu,kita semua ada kita punya mr.right...betol tak??
semenjak dua menjak ni,aku asyik terpikir,what things i wanna do if i meet my mr.right???
heee.macam gatal pulak!=_="
yelah. aku pown da lama x update blog an sampai  kawan aku cakap akunye blog dah penoh dengan sawang..=')
jadi x salah rasanya aku kongsi dengan korang kan333????=D



these are the things i want to do if i meet my mr right : 

1) i want to ask him,
"what takes u so long to find me????"
well,soalan ni macam lah salah dia kan x jumpa aku awal2...but i really need to ask him this question!if only my mr.right know my condition right now...he wont leave me even for a second!*ceewaaahh*.
and of course..he can cure this "unbearable pain" that happens to me right now....
but most importantly,he can make me MOVE ON(which i really,really,really wish for!!)
tapi its oklah...i will be strong and wait patiently until he come to me!=)



2)  i am able to cook for him!

hee..ok.this require me more efforts but i need to be prepare so that when the time comes,i dont have to look like a total loser in front of him!hee.
besides,aku akan make sure time tu aku dah layak untuk jadi isteri mithali..hehehehee.*sengih lebar2*
wait!!jgn cakap aku gatal pulak!!of course kita nak kahwin ngan mr.right kita kan??!=P
apa2 pon,i hope when i meet him,i am as perfect as i am!
da matang and mampu berfikir dengan rasional and TAK EMOSI! *terasa dengan diri sendiri*
nampaknyee...this second thing buat aku rasa x nak jumpa mr.right itu!=_="


3) i want him to accept me for who i am!
quotes about family love. sayings about family love
ni antara yang paling penting yang aku nak my mr.right know...HE HAVE TO ACCEPT MY FLAWS...
as a human being,i am not perfect!
and i know,im a bad person....
so i just want him to accept me...
i cant change if i dont want to...tp aku x de lah degil sgt!*menipu*..
he can change me into a better person if he know how to do it!=)
tp aku akan bg tahu die awal2 yang DONT EXPECT TOO MUCH FROM ME...
MR.WRONG makes my heart unable to function PROPERLY!=')
aku pon tak pasti sama ada aku akan dapat lupakan my mr.wrong..so i hope he can understand me....

4) i want him to accept my family and friends!

Friendship quotes, friendship

first thing first,my mr.right WILL NOT be someone that cant appreciate my family and friends!
mereka2 semua ni adalah orang yang menjadikan hidup aku lebih indah!
tanpa dorang semua,aku x rasa aku akan jadi macam aku sekarang ni!*paham x?haha*
so,aku mmg xakan terima orang yang x boleh nak terima keluarga aku dan kawan2 aku..
walaupun aku sayang sgt kat die pon,2orang golongan ini lagi penting daripada die...
senang cerita,my mr.right memang akan diperkenalkan kepada semua keluarga aku dan kawan2 aku!
2 prinsip aku...
kalo ko nak aku,ko kena terima keluarga aku n kawan aku.
thats it.=)


okie.aku rasa ni jeplah yang mampu aku taip..aku tahu aku dah lama tak update blog!aku cuma tak tahu nak cakap macam mana..aku lagi senang bercakap daripada menulis!=) lagi pun,ayat aku macam susah nak dipahami cikit.heeee.nanti aku update blog lagi k?thanks sbb sudi baca post aku yang agak merapu ni!=).babai~


p/s: can mr.wrong be mr.right AGAIN???=')

5 comments:

tira azhar said...

never a mr wrong can be a mr right.

but no man is perfect though. so i am not looking for a mr right. i'm now looking at a cute. really cute person. HAHA.

jaja said...

hhahahaa.mr right 2 x semestinya mr yg perfect!its just mr yg right utk kite!u know..yg sesuai ngn kite~=)
aku x suka laki comel!!=P

acap said...

sejak bila ko pandai bersentimental nie??=__=''

zuhaida said...

amboihh , sweet neh :))

[Dr Nu@r] said...

Mesti la boleh. People change! Give them chances to change.

And, kita jgn cepat sgt nak judge org and label die sbg mr wrong. Who knows what will happen in the future. kan? :)

Good luck~